Op zoek naar tweedehands auto gekeurd voor verkoop?

 
tweedehands auto gekeurd voor verkoop
Occasions kopen? Tweedehands auto's' zoek je op Gaspedaal.nl.
Wil je een grote stationwagon-occasion met een trekhaak? Een tweedehands cabriolet om in de zomer over de boulevard te cruisen? Of reikt je budget niet verder dan een bescheiden hatchback van tien jaar oud? Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent, zet voor jezelf op een rijtje waar jouw ideale occasion aan moet voldoen. De zoekmogelijkheden op GasPedaal.nl gaan namelijk veel verder dan filters op merk en model alleen. Zo kan je bijvoorbeeld zoeken op bouwjaar BMW. Meer tips occasion zoeken. Een occasion kopen. Als je een tweedehands auto koopt van een particulier ben je vaak voordeliger uit dan wanneer je hem bij een garagebedrijf koopt. De keerzijde is dat je geen garantie krijgt en nooit zeker weet in welke staat het voertuig verkeert. Een occasion kopen bij een BOVAG-bedrijf is duurder, maar daarvoor krijg je wel een auto die technisch gekeurd is en een BOVAG-garantie van zes maanden meekrijgt alleen als de aanschafprijs hoger is dan 4.500.
Technische controle: Vereenvoudige keuring voor tweedehandsauto's' Midas.
de periodiciteit van keuringen van personenvoertuigen, wanneer het voertuig op naam van een andere titularis wordt ingeschreven. Onder bepaalde voorwaarden moeten tweedehandsvoertuigen niet jaarlijks maar slechts tweejaarlijks gekeurd worden, net zoals nieuwe voertuigen. De wagens moeten daarvoor voldoen aan deze voorwaarden.: Tijdig voor keuring worden voorgereden.
Garage Clicteur.
Dankzij onze unieke Alliantie met Nissan en onze strategische partners zijn wij de 4de grootste autoconstructeur ter wereld. Wij stellen tegenwoordig meer dan 120.000 mensen te werk wereldwijd en werken allemaal voor eenzelfde passie: de auto. Benieuwd naar het volledige gamma van Renault? Ontdek alles over Renault. Dacia staat in de eerste plaats borg voor een uitmuntende verhouding prijs/ruimte. Maar Dacia ontwikkelde voor zijn klanten ook een gamma specifieke en aantrekkelijk geprijsde onderhouds en naverkoopdiensten. De wagens van Dacia zijn goed uitgekiend, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te onderhouden. Dacia geeft al zijn wagens 3 jaar of 100 000 km garantie. Dacia: een doordachte keuze en een nieuwe manier van consumeren. Benieuwd naar het volledige gamma van Dacia? Ontdek alles over Dacia. Verkoop nieuwe wagens. Met een sterk merk als Renault en een bloeiend alternatief Dacia kan u keuze maken uit meer dan 20 verschillende modellen. Een volledig gamma aan uitrustingen en optie's' bieden u een waaier aan mogelijkheden. Alle mogelijke accessoires en diensten maken het plaatje compleet. Rijplezier en gemoedsrust gegarandeerd. Verkoop tweedehands met waarborg. Tweedehandswagens worden volledig gecheckt, gekeurd en met zorg afgeleverd.
Autokeuring Auto keuren voor verkoop tweedehandskeuring.
Wel wordt er een remmentest gedaan met meetapparatuur, zoals dat bij de verplichte keuring ook het geval is. Indien de auto langer dan 2 maanden geleden is gekeurd dan zal er een volledige keuring plaatsvinden waarbij ook de uitlaatgassen worden gemeten, de ophanging en lichten met meetapparatuur worden getest. Indien de auto wordt goedgekeurd krijgt u een groen keuringsbewijs welke 1 jaar geldig is. Tweedehandsrapport keuring voor verkoop Het tweedehandsrapport is bedoeld voor de nieuwe koper zodat hij of zij weet in welke staat de auto verkeerd. Mocht er dus bijvoorbeeld de airconditioning niet werken dat staat dat op het keuringsrapport. De nieuwe koper kan aan de hand van dat rapport een besluit nemen. De aanvraag tot inschrijving moet door de nieuwe koper aan de DIV worden overgemaakt via de verzekering. Het document is 2 maanden geldig. De Car-Pass kilometertellercertificaat wordt samen met het tweedehandsrapport afgeleverd en is een officiële waarborg voor de reële kilometerstand. De Car Pass is om fraude te voorkomen aan de kilometertellerstand van tweedehands wagens.
Uw oldtimer verkopen ikwilvanmijnautoaf.be.
Een oldtimer moet wel gekeurd zijn, maar voor oldtimers is er een afzonderlijke keuring. Voor een auto ingeschreven wordt als oldtimer, wordt die onderworpen aan een keuring voor oldtimers. Die keuring vindt ook plaats wanneer een oldtimer op een nieuwe naam ingeschreven wordt, bijvoorbeeld na verkoop van de oldtimer.
Een voertuig tweedehands kopen Belgium.be.
Current Page: Tweedehands kopen. Een voertuig tweedehands kopen. Voor de aankoop. Op deze pagina vindt u nuttige informatie over de aankoop van een tweedehandsvoertuig in België. Als u een voertuig aankoopt in het buitenland, verloopt de procedure enigszins anders. U kunt een tweedehandsvoertuig aankopen bij een professionele autohandelaar of bij een particulier. De professionele handelaar is verplicht u een waarborg van minstens één jaar te geven. Een particuliere verkoper zal een lagere prijs vragen, maar geen waarborg bieden. Voor u een tweedehandsvoertuig koopt, is het aangeraden om het voertuig aan een controle te onderwerpen. Ziet u sporen van roest? Is het voertuig betrokken geweest in een ongeval? Hoe ziet de motor eruit? Gebreken als deze komen niet aan het licht tijdens de verplichte keuring, maar hebben wel een invloed op de prijs en kwaliteit van het voertuig.
tweedehands auto gekeurd voor verkoop
2ememain Professionnel Sûr et Réussi Aide et Info Conditions Déclaration de confidentialité Cookies Préférences publicitaires. À propos de 2ememain eBay Classifieds Plan de site. 2ememain n'est' pas responsable de tout dommage consécutif découlant de l'utilisation' de ce site, de toute erreur ou fonctionnalité manquante sur ce site.
Motorhuis Opel, Citroën, DS, Fiat, Alfa Romeo Jeep.
Meer rijplezier en minder zorgen. Daarom koopt u een occasion auto van Motorhuis: u kiest voor een tweedehands auto en kunt bij Motorhuis rekenen op zekerheid en kwaliteit. Altijd APK gekeurd. Altijd de beste prijs. Altijd snel rijden. Onze monteurs staan voor u klaar! Voor maar 35, Motorhuis Servicepas. Maak direct online een afspraak in de werkplaats van één van onze vestigingen. Kies de dag en het tijdstip die u het beste past, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Bel 088 088 03 23 of Maak een afspraak. Werkzaamheden voor uw auto. Onderhoudsbeurt APK-keuring Airco Service Distributieriem vervangen Ruitenservice Terugroepactie. Met meerdere showrooms en servicecentra is Motorhuis één van de grotere autodealerbedrijven in Nederland.
Keuring van tweedehandsvoertuigen bij verkoop tweedehandskeuring Vlaanderen.be.
Keuring van tweedehandsvoertuigen bij verkoop tweedehandskeuring. Bij de tweedehandsverkoop van een voertuig is het verplicht om dat voertuig te laten keuren. Die tweedehandskeuring moet gebeuren vóór het voertuig wordt ingeschreven op naam van de nieuwe eigenaar. Na de keuring wordt een tweedehandsrapport afgeleverd. Dat rapport geeft de nieuwe eigenaar een beter beeld van het voertuig dat hij wil kopen of inschrijven. Voor welke voertuigen? De tweedehandskeuring vóór inschrijving is verplicht voor.: De keuring gebeurt steeds in een erkend keuringscentrum. Als u uw wachttijd wilt beperken, kunt u telefonisch of online een afspraak maken opent in nieuw venster. Welke documenten moet ik voorleggen? U moet de volgende documenten kunnen voorleggen.: het laatste inschrijvingsbewijs van het voertuig. het laatste keuringsbewijs indien van toepassing. het identificatieverslag indien van toepassing, voor kampeervoertuigen en lichte bedrijfsvoertuigen. de attesten m.b.t. de uitrustingen van het voertuig, zoals bv. CNG/LPG/ADR-attest indien van toepassing. Tweedehandskeuring of visuele keuring? Op de tweedehandskeuring wordt het voertuig geïdentificeerd en gekeurd.

Contacteer ons